Mawaru Penguindrum - Introducere

Locked
User avatar
zerox  
Site Admin
Posts: 211
Joined: Sun Sep 30, 2018 2:38 pm

Mawaru Penguindrum - Introducere

Post by zerox »

Image

 • Tip: Serie TV
  Episoade: 24
  Statut: Complet
  Apariție: 8 Iulie 2011 - 23 Decembrie 2011
  Studio: Brain's Base
  Genuri: Mister, Comedie, Dementia, Psihologic, Dramă
  Durată: 24 minute per episod
  Rating: R - 17+ (violență și profanare)


Descriere:
Pentru familia Takakura, destinul este o roată care se învârte continuu, îndreptându-se cu pasiune în direcția lor, cu valuri egale de bucurie și întristare, înainte de a trece la următorul doritor. Cu părinții plecați, frații gemeni Kanba și Shouma trăiesc singuri cu iubita lor soră Himari, a cărei sănătate precară nu mai poate rezista.

În ziua în care Himari i se dă permisiunea de a părăsi temporar spitalul, frații ei o duc la acvariu pentru a sărbători, unde presupusa soartă a familiei este adusă odată cu prăbușirea ei bruscă. Cu toate acestea, atunci când Himari este reînviat în mod inexplicabil de o pălărie de pinguin din magazinul de suveniruri din acvariu, mâna destinului continuă să bată cu credință înainte.

Cu recuperarea ei miraculoasă, totuși,vine cu un cost: există o nouă entitate în corpul ei, a cărei condiție pentru a-și menține soarta la îndemână îi trimite pe băieți într-o căutare nebună după misteriosul „Penguin Drum”. În căutarea lor, băieții vor trebui să urmeze firele sorții care vin din propriul trecut șocant care duc către în viețile celorlalți doritori care se întreb pentru Penguin Drum, toți sperând să găsească destinul ales.Preview:
SpoilerLocked

Return to “Mawaru Penguindrum”