Despre vizionarea Anime-urilor

Anunțuri și informații în legătură cu fansub-ul!
Avatar utilizator
Amza
Traducător
Traducător
Mesaje: 165
Registered for: 1 year
1
Has thanked: 88 times
Been thanked: 27 times
Gender:
Vârsta: 22
Contact:

Staff

User

Salutare,

După cum știți, acum doi ani Staff-ul A-Evo a decis să schimbe platforma de la WordPress la phpBB3, o greșeală destul de mare.
De ce am făcut asta? Simplu, reclamații DMCA. Ce sunt? Fansubing-ul în general nu este legal, nu subtitrarea pe cât faptul că postăm videoclipul/episodul/filmul online gratis.
Cum încercăm să nu avem probleme de genul? Pe forum-ul nostru anime-urile pot fi vizionate doar dacă ai cont, în acest fel noi vă putem asigura o vizionare fără probleme și e un mic scut pentru noi.

Poate ați observat că noi recent am instalat din nou platforma WordPress (https://site.a-evolution.ro/) . De ce am făcut asta? Fansubing-ul fără SEO este ca mâncarea fără sare, dacă lumea nu ne poate găsi site-ul pe Google nu vom putea crește comunitatea. Motivația noastră principală sunt cei care ne apreciează munca, că ne lasă un comentariu și ne mulțumesc, chiar și în privat!

Care este obiectivul nostru acum? Ei bine, să continuăm ceea ce făceam. Pentru noi este o pasiune, nu câștigăm bani din asta, ba chiar investim noi bani să menținem în viață site-ul și comunitatea!
Vă mulțumim!


Staff-ul A-Evo
Imagine

Imagine
Încuiat

Înapoi la “Anunțuri & Informații”