Cartea preferată

Avatar utilizator
Amza
Traducător
Traducător
Mesaje: 107
Registered for: 8 months
Has thanked: 71 times
Been thanked: 22 times
Gender:
Vârsta: 21
Contact:

Staff

User

Din păcate, nu am o carte preferată, îmi plac prea multe :PepeHands
Aș putea totuși să cataloghez ultima carte citită ca fiind preferată - ''Magellano'' - Stefan Zweig (titlul este în italiană)


Imagine
Avatar utilizator
Xiphion.
Verificator
Verificator
Mesaje: 17
Registered for: 3 months
Has thanked: 21 times
Been thanked: 19 times
Gender:
Vârsta: 23

Staff

User

Ohooo, și mie îmi plac mai multe, ce-i drept, așa că o să fac un top 3:
Gândește-te la un număr - John Verdon
Poate să fie jocul răzbunării mai dulce decât viața? Ei bine, da. John Verdon ne demonstrează asta prin scrierile lui parcă rupte din realitate. Acțiunea cărții are la bază răzbunarea, însă acest lucru se descoperă abia pe parcurs. Unul dintre personaje primește prin poștă plicuri în care se află versuri de amenințare. La început arată ca un mic joc amuzant, dar odată ce scrisorile persistă, personajul nostru se decide să apeleze la ajutorul unui fost coleg care este în prezent un detectiv pensionat. David Gurney pune cap la cap toate piesele din puzzle și încearcă să se apropie de criminalul seriei din ce în ce mai mult.

Misterul crimei fără cadavru - Agatha Christie
Este iubirea un lucru bun sau rău, la urma urmelor? Asta se va întreba orice cititor când va descoperi crima de care va da Miss Marple în micuța ei vacanță. O carte super încâlcită, incitantă și extrem de frumoasă, care va încânta atât iubitorii de romane polițiste, cât și iubitorii de orice alt gen, și care îi va purta într-o eră diferită de a noastră, în care oamenii încercau să fie discreți și totuși atotputernici, făcându-și dreptate cu propriile lor mâini.

Hipotermie - Arnaldur Indridason
Cartea aceasta va veni cu multe întrebări fără răspunsuri pentru orice tip de cititor care se va decide să o răsfoiască. Îl va face să simtă scârbă, frică, milă și foarte multă tristețe. Indridason este genul acela de autor care are foarte multe idei și și le pune în practică. Crează personaje rupte din realitate și întâmplări triste și frumoase. Erlendur este personajul principal din toate cărțile lui și, din păcate, în fiecare volum se lasă bântuit de fantomele trecutului - nefiind în stare să treacă peste pierderea fratelui său nici măcar la bătrânețe.
Avatar utilizator
zerox
Administrator
Administrator
Mesaje: 253
Registered for: 2 years 3 months
2
Has thanked: 29 times
Been thanked: 18 times
Gender:
Vârsta: 31

Staff

User

Nu am chiar o carte anume preferata, dar, pe partea de mister si crima, mi-a placut clasicul Sherlock Holmes de Sir Artur Conan Doile, iar din categoria romance, "Sotia Secreta" de Gil Paul si din sectiunea fictiune, "Si daca e adevarat...?" de Marc Levy.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discuții”