Prezentare Arctic

Ești nou pe forum? Atunci poți face o prezentare să ne cunoaștem!
Avatar utilizator
Arctic
Verificator
Verificator
Mesaje: 3
Registered for: 1 month
Has thanked: 5 times
Been thanked: 4 times
Gender:

Staff

User

Nume: Robert-Ioan.
Vârstă: 19 ani.
Anime-ul Preferat: Mi-ar fi mult prea greu să selectez doar un anime din sutele pe care le-am vizionat, deși aș putea scăpa ușor doar menționând unul. Printre anime-urile mele preferate se încadrează: JoJo no Kimyou na Bouken (toate părțile în afară de a 4-a, o detest), Koe no Katachi, Kuzu no Honkai, Sakura-sou no Pet na Kanojo, Tsuki ga Kirei (sunt un romantic, ce pot spune), Death Parade, Nichijou, Sakamichi no Apollon, Assassination Classroom și câte și mai câte.
Manga-ul Preferat: Numărul de serii Manga pe care le-am citit le pot număra pe degetele de la o singură mână. Preferata mea e Kuzu no Honkai.
De unde știi de fansub-ul A-Evolution: Sincer, nici eu nu mai știu. Țin minte că am mai fost în trecut pe aici, dar de această dată am aflat din tabul de parole salvate de la Google Chrome (you should add that as an option when adding a refferal system :lol: ).
Despre tine: Sunt o persoană calmă, sinceră și cooperativă. Îmi place să fac lumea să se simtă bine prin modul meu de a fi și consider că sunt dedicat 100% în ceea ce îmi place. Tratez lucrurile serioase ca atare și nu-mi place să fiu luat peste picior deloc, atât timp cât nu sunt călcat pe coadă nu mă iau de nimeni și rămân în banca mea. În marea majoritate a situațiilor tind să am o atitudine bazată pe fapte și dovezi și nu pe sentimente.

P.S.: Deși am menționat că sunt calm, îmi sare destul de repede țandăra atunci când cineva se ia de mine din nimicuri.
Avatar utilizator
Amza
Traducător
Traducător
Mesaje: 107
Registered for: 8 months
Has thanked: 71 times
Been thanked: 22 times
Gender:
Vârsta: 21
Contact:

Staff

User

Să trăiești! :D :bere
Imagine
Avatar utilizator
Xiphion.
Verificator
Verificator
Mesaje: 17
Registered for: 3 months
Has thanked: 21 times
Been thanked: 19 times
Gender:
Vârsta: 23

Staff

User

Îți urez un bine ai venit cu puțină întârziere :))
Scrie răspuns

Înapoi la “Prezentare”