P.S. recrutăm pe toate pozițiile! Puteti aplica aici: https://forms.gle/aUAj214YJq16ECWt8
Mai multe detalii în secțiunea de recrutare!
P.P.S, din cauza reclamatiilor DMCA, unele serii sunt disponibile doar pentru download!
P.P.P.S. nu uitați să lăsați comentarii!
Mai multe detalii în secțiunea de recrutare!
P.P.S, din cauza reclamatiilor DMCA, unele serii sunt disponibile doar pentru download!
P.P.P.S. nu uitați să lăsați comentarii!
ADITIONAREA UNUI CHAT PE FORUM( GEN CHATANGO )
-
IluzionOne Verified
- Utilizator
- Registered for: 1 year 5 months
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 8 times
User
Nu stiu de ce toata lume prefera Discord ca mod de conversatie, cand de astfel stiu ca inainte era implementat un chat legat de pagina A-Evolution, chiar si de forum. Chatango stiam ca se numea, iar forumul il avea aditionat in prelungirea acestuia. Mai tin minte caci Coma21, la vremea aceea avea ca bot de conversatie si actiune de moderator in acel chat pe Airi, un bot ca o unealta de moderare a utilizatorilor, unde cei cu rele intentii de discutie avea sa fie avertizati, respectiv banati de catre aceasta. In schimb daca specificai anumite cuvinte cheie, primeai '"lolicoane" . Da tin minte acest lucru! ...Eheee ce vremuri!
► Show Spoiler
-
Amza Verified
- WebMaster
-
Otaku
- Registered for: 4 years 4 months
- Has thanked: 207 times
- Been thanked: 67 times
-
Staff
User
Momentan pe forum folosim ChatBro, acum lumea preferă să vorbească/discute mai mult pe Discord (avem și un server dedicat comunității unde facem majoritatea anunțurilor. ) Chatango era la modă prin 2011 până în 2015/2016 . Bătrânii mai țin minte și vremurile când se folosea Yahoo Messenger sau chiar Skype
- These users thanked the author Amza for the post:
- IluzionOne
Yep.
-
zerox Verified
- Administrator
-
Otaku
- Registered for: 6 years
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 38 times
-
Staff
User
Din pacate chatango a devenit oarecum demodat, si restrictiv. Ne-am mutat de multi ani pe discord. Si da, era fain boti care dateau lolicoane xD.IluzionOne scrie: ↑07 Apr 2023, 00:11 Nu stiu de ce toata lume prefera Discord ca mod de conversatie, cand de astfel stiu ca inainte era implementat un chat legat de pagina A-Evolution, chiar si de forum. Chatango stiam ca se numea, iar forumul il avea aditionat in prelungirea acestuia. Mai tin minte caci Coma21, la vremea aceea avea ca bot de conversatie si actiune de moderator in acel chat pe Airi, un bot ca o unealta de moderare a utilizatorilor, unde cei cu rele intentii de discutie avea sa fie avertizati, respectiv banati de catre aceasta. In schimb daca specificai anumite cuvinte cheie, primeai '"lolicoane" . Da tin minte acest lucru! ...Eheee ce vremuri!
- These users thanked the author zerox for the post:
- IluzionOne